Kategori A

På Baståsen finns det ett 10-tal kategori A ponnyer. En A ponny får vara max 107 cm hög.

Våra Shetlandsponnyer går med både på dagridläger och shettis/russ läger. De flesta går regelbundet i lektionsverksamhet när det inte är ridläger och vissa är även inkörda. Vill du se mer av våra hästar? Gå in på ridskolesidan. (www.bastasensrk.com)

Kategori B


De flesta av gårdens B-ponnyer är gotlandsruss. En B-ponny är mellan 107.1 - 130 cm hög. Alla våra B-ponnyer är snälla att hantera och rida. Flera av dom har tidigare gått trav och älskar att bli köra med vagn efter sig. Vill du se mer av våra hästar? Gå in på ridskolesidan. (www.bastasensrk.com)

 

Kategori C


På gården finns flera C-ponnyer. En c-ponny har mankhöjden mellan 130.1 - 140 cm. Flera av ponnyerna tävlar en hel del och är mycket trevliga att rida och hantera. Vill du se mer av våra hästar? Gå in på ridskolesidan. (www.bastasensrk.com)

Kategori D


Kategori D-ponnyerna är de största ponnyerna och är mellan 140.1 - 148 cm i mankhöjd.

Vill du se mer av våra hästar? Gå in på ridskolesidan. (www.bastasensrk.com

Ridhäst


På Baståsen har vi ett flertal ridhästar som går med på både ridläger och helgkurser. Det flesta kommer från Sverige men några är importerade från Polen.

Vill du se mer av våra hästar? Gå in på ridskolesidan. (www.bastasensrk.com)

Övriga djur

På gården finns många övriga djur förutom hästar. Hundar, katter, kaniner och getter som alla behöver mat och pyssel varje dag.