Boka ridläger

ANMÄLAN: Ring eller maila till Sanna som är bokningsansvarig. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller 070 -77 070 77

När du fått bekräftat att du fått en plats får du en anmälningsblankett per mail som ska skickas tillbaka med vändande post. Man betalar in föranmälnings avgiften samtidigt.

Varje läger 2024 har ca 12 platser. (max 6 -8 platser av dessa är tillgängliga på Baståsens hästar, i övrigt kommer man med egen ponny/häst. Vi har därför tyvärr ingen onlineanmälan för tillfället, då vi måste se att vi kan erbjuda varje anmäld elev en storleksmässigt lämplig häst.)

Under fliken Boka ridläger, Betalning, hittar ni kontonummer mm. Bekräftelse på bokningen kommer när föranmälningsavgiften kommit in.

 

Vidare till onlinebokningen: Ej tillgänglig för tillfället, se ovan.

Klicka här för onlinebokning (öppnas i nytt fönster)

 

 

Lägerperioderna hittar du om: du klickar här

 

Betalning för ridläger sker enligt följande

Föranmälningsavgiften insättes på Bg 5427-2257, Sannas hästar (OBS! NYTT BG nummer!) samtidigt med anmälningsblanketten skickas in.

 Vi skickar en bekräftelse på anmälan när föranmälningsavgiften kommit in.

Resterande avgift insättes senast 14 dagar före lägerstart på samma konto.

Samtliga lägeravgifter hittar ni under respektive lägerperiod om ni klickar här

 

Att tänka på när du anmäler

Anmälan är giltig då föranmälningsavgiften betalats in. När föranälningsavgiften kommit in skickar vi en bekräftelse på att anmälan är giltig. Har du inte fått någon bekräftelse ca en vecka efter du betalat föranmälningsavgiften så ring oss ifall något blivit fel.

På anmälan: Ange vikt, längd och ridvana, så att det blir rätt ryttare på rätt häst redan från början. Åker du med en kompis så skriv vem du vill dela rum med och så klart om du har någon önskehäst. Skriv med om du är allergisk mot något, eller tar några mediciner som vi måste veta om. Idag är det många som vill ha specialkost. Vi serverar vanlig husmanskost till lunch och middag med sallad. Vill du ha någon annan kost köper du med det och så tillagar vi den. 

att tanka pa